Cégtörténet

 

Cégeink: Hétöles kft és a Vér és társa Bt

Hétöles Kft:
Adószám:23917110-2-02
Székhely 7639 kökény Kossuth Lajos u.49
Fióktelep: 7623 Pécs Kolozsvár u. 8.
Cg.:02-09-078898

Vér és társa Bt.
Adószám: 20092342-2-02
Székhely 7639 kökény Kossuth Lajos u.49
Cg.: 02-06-064849

A Vér és társa Bt. tevékenységének kezdete: 1995. október 12. A vezetés jelenlegi felállása 1998 óta létezik Vér István és Morvai Gyöngyi vezetésével..


Cégünk tevékenységének három alap pillére az építőipar, a biztosításközvetítés és a hitelügyintézés. Az építőipari rész irányítása, bonyolítása Vér István feladatköre kőművesmester szakképesítéssel felelős műszaki vezetés képzettséggel, és közel 40 év gyakorlattal.


A biztosításközvetítés, hitelügyéntézés koordinálása Morvai Gyöngyi feladata, felsőfokú végzettséggel és a megfelelő szakmai tanfolyamok birtokában több mint 15 éves gyakorlattal.


Az építőipar területén a megcélzott szegmens a privát szféra, esetleg a kis-, vagy középvállalkozói szintű építkezés. A cég maximális létszáma idénymunkák idején sem haladja meg a 10 főt. Célunk kisebb, ütőképes csapat fenntartása, működetése a gyors és minőségi munka elvégzésére. Gyorsan tudunk mozdulni az azonnali hibaelhárításokra. Többször végzünk munkát biztosítási események helyreállításánál. Legfőbb beszállítóink: a Téglacentrum, a HIMEX, a Baranya Tégla, a P-BAU Kft., a Csempe Diszkont Szigeti tanya, stb.


Cégünk másik pillére a biztosításközvetítés, valamint hitelügyintézés. A tevékenység kezdete a MOSZ Bróker Kft.(a Magyarországi Opelmárkakereskedők Szövetsége Bróker Kft.), majd jogutódja a Paragon-Alkusz Zrt-vel 1998-ban kötött szerződésen alapszik. Morvai Gyöngyi képviseli fenti céget Baranya-, és Tolna megyében. Kompozit brókerként a biztosítási termékek széles palettáját közvetíti az összes nagy és néhány kisebb biztosítón keresztül.


Az utóbbi évek alatt nagy hangsúly tevődött a hitelek közvetítésére. A Vér és társa Bt. fent igény kielégítése céljából nyitotta meg Pécsi hitelirodáját 2006-ban Önért hiteliroda néven.


A hitelközvetítést jelenleg is végezzük a Hétöles Kft. keretein belül. Szerződésünk van az összes magyarországi jelzálogbankkal, a legnagyobb kereskedelmi pénzintézetekkel a Finex Zrt, mint „ernyő” cégen keresztül. Kiváló hatékonysággal működünk: az általunk beadott hiteligények szinte teljes egészében folyósítására kerülnek. Ügyfélkörünk egymásnak adja, a nevünket, ritkán hirdetünk. Sok ügyfél jön át a biztosítási szférából, és az építőipari ügyfeleink is megkeresnek minket szép számmal hitelügyintézés céljából. A 2006-os évben a CIB Bank Zrt. és a Raiffeisen Bank Zrt. legeredményesebb közreműködő parterei voltunk. Úgy érezzük, ez a hármas tagolódása tevékenységünknek jól kiegészítik egymást. Cégünk mikro-vállalkozás, melyet nem is kívánunk nagyobbra duzzasztani. Számunkra a minőség és az ügyfelek maximális kiszolgálása a cél.


A Hétöles Kft-t 2012-ben alapítottuk. Régi célunk volt már a minőségi előrelépés. Irodavásárlási pályázatunkat is az új céggel adtuk be és nyertük is meg. Jelenleg a tevékenységünk e Kft keretein belül történik Pécsett a Kolozsvár u. 8 szám alatt.

 

Irodánk pár képben