Cégtörténet

 

Vállalkozásaink: Hétöles Kft. Morvai Gyöngyi ev és Vér István ev

Hétöles Kft.
Adószám:23917110-2-02
Székhely 7639 kökény Kossuth Lajos u.49
Fióktelep: 7623 Pécs Kolozsvár u. 8.
Cg.:02-09-078898


Cégünk tevékenységének három alap pillére az építőipar, a biztosításközvetítés és a hitelügyintézés. Az építőipari tevékenység irányítása, bonyolítása Vér István feladatköre. Kőművesmester szakképesítéssel, felelős műszaki vezetés képzettséggel, és közel 40 év gyakorlattal rendelkezik.


A biztosításközvetítés, hitelügyéntézés Morvai Gyöngyi feladata, Felsőfokú végzettséggel és a megfelelő szakmai tanfolyamok birtokában több mint 25 éves gyakorlattal.


Az építőipar területén a megcélzott szegmens a privát szféra, esetleg a kis-, vagy középvállalkozói szintű építkezés. A cég maximális létszáma idénymunkák idején sem haladja meg a 5 főt. Célunk kisebb, ütőképes csapat fenntartása, működtetése a gyors és minőségi munka elvégzésére. Hamar tudunk mozdulni az azonnali hibaelhárításokra. Többször végzünk munkát biztosítási események helyreállításánál. Legfőbb beszállítóink: a Téglacentrum, a HIMEX, a Baranya Tégla, a P-BAU Kft., a Csempe Diszkont Szigeti tanya, Tikkurila stb.


Cégünk további pillérei a biztosításközvetítés, valamint hitelügyintézés. A tevékenységünk kezdete a MOSZ Bróker Kft.(a Magyarországi Opelmárkakereskedők Szövetsége Bróker Kft.), majd jogutódja a Paragon-Alkusz Zrt-vel 1998-ban kötött szerződésen alapszik. Én Morvai Gyöngyi képviselem a fenti céget Baranya vármegyében. Kompozit brókerként a biztosítási termékek széles palettáját közvetítjük az összes nagy és néhány kisebb biztosítón keresztül.


Az utóbbi évek alatt nagy hangsúly tevődött a hitelek közvetítésére. Korábbi cégünk a Vér és társa Bt. fenti igény kielégítése céljából nyitotta meg pécsi hitelirodáját 2006-ban, Önért hiteliroda néven az Iparos házban.


A hitelközvetítést jelenleg is végezem egyéni vállalkozásában. Szerződésünk van szinte az összes magyarországi jelzálogbankkal, a legnagyobb kereskedelmi pénzintézetekkel a GV Hitelközpont Kft., mint „ernyő” cégen keresztül. Kiváló hatékonysággal működünk. Az általunk beadott hiteligények szinte teljes egészében folyósítására kerülnek. Ügyfélkörünk egymásnak adja, a nevünket, ritkán hirdetünk. Sok ügyfél jön át a biztosítási szférából, és az építőipari ügyfeleink is megkeresnek minket szép számmal hitelügyintézés céljából. A 2006-os évben a CIB Bank Zrt. és a Raiffeisen Bank Zrt. legeredményesebb közreműködő parterei voltunk. Úgy érezzük, ez a hármas tagolódása tevékenységünknek jól kiegészítik egymást. Cégünk mikro-vállalkozás, melyet nem is kívánunk nagyobbra duzzasztani. Számunkra a minőség és az ügyfelek maximális kiszolgálása a cél.


A Hétöles Kft.-t 2012-ben alapítottuk. Régi célunk volt már a minőségi előrelépés. Irodavásárlási pályázatunkat is az új céggel adtuk be és nyertük is meg. Jelenleg a tevékenységünk-e kft keretein belül történik Pécsett a Kolozsvár u. 8 fsz. 3 szám alatt.

 

Irodánk pár képben